Download Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Album Chat
Strona główna Grupy Użytkownicy Twoje konto Statystyki Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Błąd
Autor Wiadomość
Capone
User


Dołączył: 20 Lip 2006
Posty: 334
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto 21 Lis, 2006   Błąd

Wszystko robie na 100% dobrze ale wyskakuje mi taki komunikat po naciśnięciu Instaluj
Kod:
Wystąpił błąd przy aktualizacji bazy danych
Table 'phpbb_auth_access' already exists

I co teraz?
 
 
 
Butch 
User


Dołączył: 08 Maj 2006
Posty: 421
Skąd: localhost
Wysłany: Wto 21 Lis, 2006   

yy a czy na serwie na którym to masz miałęś już forum?
bo jesli tak to rzeba wyczyścić baze
 
 
Capone
User


Dołączył: 20 Lip 2006
Posty: 334
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro 22 Lis, 2006   

Jak wyczyścić? usunąć i zrobić od nowa?
 
 
 
piotrekjazwin
User


Dołączył: 25 Wrz 2006
Posty: 55
Skąd: Ostrołęka
Wysłany: Sro 22 Lis, 2006   

usuwasz wszystkie pliki z ftp
_________________
 
 
Kamiluś
User


Dołączył: 01 Mar 2006
Posty: 90
Skąd: z Balkonu:)
Wysłany: Sro 22 Lis, 2006   

pw.capone jeśli chcesz to ci to moge zainstalować :D

a tak poza tym co ftp ma do bazy my sql piotrekjazwin :hyhy:
_________________
Jeśli masz przepiękną żonę, odlotową kochankę, super brykę,
nie masz kłopotów z urzędem podatkowym i prokuratorem, a gdy wychodzisz na
ulicę świeci słoce i wszyscy się do ciebie uśmiechają - narkotykom powiedz
NIE!
 
 
 
piotrekjazwin
User


Dołączył: 25 Wrz 2006
Posty: 55
Skąd: Ostrołęka
Wysłany: Sro 22 Lis, 2006   

jak ja usuwalem z ftp pliki to od razu mi sie w baza danych wyczyscila
_________________
 
 
LD 
VIP



Dołączył: 26 Gru 2005
Posty: 1043
Wysłany: Sro 22 Lis, 2006   

piotrekjazwin
jak nie wiesz o czym piszesz to nie pisz w ogóle ;)

Capone
usuń wszystkie tabele w phpmyadmin.

polecam translate.pl na przyszłość :]
_________________
#h-Core.in (some Undefined Psychedelic Emotions)

- http://www.SilentNotes.com/
- http://rmvboard.pl/
 
 
 
Capone
User


Dołączył: 20 Lip 2006
Posty: 334
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro 22 Lis, 2006   

Tylko że nie moge wejśc w phpmyadmin bo złe hasło wpisuje chyba
 
 
 
Butch 
User


Dołączył: 08 Maj 2006
Posty: 421
Skąd: localhost
Wysłany: Sro 22 Lis, 2006   

jak masz konto, znaczy serwa, w jakimś serwisie to masz na jego stronie głównej logowanie na swoje konto, np. na funpicu, webd.pl itd.
i jak tam sie zalogujesz w serwisie gdzie masz serwer to tam musisz mieć opcje czyszczenia bazy, jak na funpicu to na gg pisz to ci pomoge
 
 
Capone
User


Dołączył: 20 Lip 2006
Posty: 334
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw 23 Lis, 2006   

Z tym też sobie poradziłem
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Support forum phpbb by phpBB Assistant
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 25