Download Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Album Chat
Strona główna Grupy Użytkownicy Twoje konto Statystyki Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Usługa posłaniec - wyskakujące okno
Autor Wiadomość
Kawa
Gość
Wysłany: Sob 06 Sty, 2007   Usługa posłaniec - wyskakujące okno



Praktycznie co chwilę mi wyskakuje takie lub podobne okno. Jak się tego pozbyć? Od czasu gdy zaczęło mi to wyskakiwać, nie mogę użyć przeglądarki IE, bo ona się zawiesza :x
Mam też takie coś, że np. jak ściągam coś z neta, to nie mogę w tym czasie używać internetu. Gdy chce wejść na jakąś stronkę (w czasie ściągania) to pokazuje się błąd, że dana strona nie istnieje. Co ja mam z tym zrobić, bo już mnie to denerwuje. Za pomoc oczywiście wielki plus.
 
 
syksyk
Gość
Wysłany: Sob 06 Sty, 2007   

http://poradnik.pclab.pl/news7069.html 15 sek z googlami :?
 
 
Kawa
Gość
Wysłany: Sob 06 Sty, 2007   

no 15 sek z goglami, gdy otwieram "Narzędzia administracyjne" to mam pustkę (nic nie ma) lol
 
 
syksyk
Gość
Wysłany: Sob 06 Sty, 2007   

a co na to billi gejts :> http://support.microsoft.com/kb/330904/pl
 
 
yeti1222
Veteran


Dołączył: 01 Mar 2006
Posty: 727
Skąd: z pokoju xD
Wysłany: Sob 06 Sty, 2007   

start>uruchom>wpisz msconfig >pózniej masz usługi > wyskoczy ci lista usług > i znajdz usługe posłaniec > odznacz i uruchom ponownie kompa :D
_________________
 
 
 
kris24071990
Newbie

Dołączył: 15 Wrz 2006
Posty: 39
Wysłany: Sob 06 Sty, 2007   

najlepsze na takie coś jest format kompa! sformatuj go i zainstaluj ponownie windowsa! po tym wszystko będzie śmigać w jak najlepszym porządku! jak pomogłem to daj plusa! :ok:
 
 
helmut 
Moderator



Dołączył: 08 Cze 2006
Posty: 1558
Wysłany: Sob 06 Sty, 2007   

to ten mailware czy jakies inne bydle. spróbuj pan tego: http://uncity.pl/viewtopi...3360&highlight=
snoopowi pomoglo to i toboe moze pomoc
 
 
aXeL X 
Super-mod



Wiek: 92
Dołączył: 24 Paź 2005
Posty: 2421
Wysłany: Wto 23 Sty, 2007   

w opisie masz link, wiec temat aktualny? :)

rozwiaxzanie problemu :)
http://pclab.pl/news7069.html
_________________
aX
 
 
Kawa
Gość
Wysłany: Wto 23 Sty, 2007   

aXeL gdy otwieram "narzędzia administracyjne to nie mam tam nic :?

Próbowałem tego co zaproponował helmut i lipa dalej :/
 
 
aXeL X 
Super-mod



Wiek: 92
Dołączył: 24 Paź 2005
Posty: 2421
Wysłany: Wto 23 Sty, 2007   

hmm znalazlem takie cuś:

Jak odzyskać "Narzędzia administracyjne" ? ---> http://groups.google.pl/g...24bcce71c2fa071

moze pomoze :think:
:ok:
_________________
aX
 
 
Kawa
Gość
Wysłany: Czw 25 Sty, 2007   

A w pidzu! Jakoś na dniach strzele sobie for-mata, bo nie mogę sobie poradzić. Dzięki za chęci. Blok
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Support forum phpbb by phpBB Assistant
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 25