Download Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Album Chat
Strona główna Grupy Użytkownicy Twoje konto Statystyki Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z gadu radiem
Autor Wiadomość
kepina
User


Dołączył: 17 Mar 2006
Posty: 69
Skąd: Bełchatów
Wysłany: Czw 01 Mar, 2007   Problem z gadu radiem

Mam problem z gadu radiem.Mam winapa, kiedy chce wybrać kanał nic mi sie nie pojawia jak wciskam play równiez.Restart gadu gadu i winapa nic nie pomaga.HELP!
 
 
warsteiner
Gość
Wysłany: Czw 01 Mar, 2007   

moża masz złą wersję winampa
 
 
kepina
User


Dołączył: 17 Mar 2006
Posty: 69
Skąd: Bełchatów
Wysłany: Czw 01 Mar, 2007   

warsteiner napisał/a:
moża masz złą wersję winampa

no niewiem wześniej mi działało i z tą samą wersją winampa.Ale od większego czasu prestało.
 
 
Żuraw
User


Dołączył: 30 Cze 2006
Posty: 300
Skąd: Namysłów
Wysłany: Czw 01 Mar, 2007   

poprostu ściągnij jeszcze raz gg i winampa (wersja jest istotna) i myśle że powinno pomóc, a może masz zablokowany dostęp gg do internetu w xp. . . ?
 
 
 
kepina
User


Dołączył: 17 Mar 2006
Posty: 69
Skąd: Bełchatów
Wysłany: Pią 02 Mar, 2007   .

Żuraw napisał/a:
poprostu ściągnij jeszcze raz gg i winampa (wersja jest istotna) i myśle że powinno pomóc, a może masz zablokowany dostęp gg do internetu w xp. . . ?
Mówie GG mi działa wszystko mi wcześniej działało i nic nie zmieniałem (żadnych wersij gg ani winampa) i nic nie pomaga ściągnięcie nowych wersij.
 
 
warsteiner
Gość
Wysłany: Pią 02 Mar, 2007   Re: Problem z gadu radiem

a gadu radio nie chce ci się połączyć, nic nie słyszysz czy błąd pokazuje
bo z tego co napisałeś:
kepina napisał/a:
kiedy chce wybrać kanał nic mi sie nie pojawia jak wciskam play równiez

to wychodzi na to że nawet okienka gadu radia nie widzisz
 
 
kepina
User


Dołączył: 17 Mar 2006
Posty: 69
Skąd: Bełchatów
Wysłany: Pią 02 Mar, 2007   Re: Problem z gadu radiem

warsteiner napisał/a:
a gadu radio nie chce ci się połączyć, nic nie słyszysz czy błąd pokazuje
bo z tego co napisałeś:
kepina napisał/a:
kiedy chce wybrać kanał nic mi sie nie pojawia jak wciskam play równiez

to wychodzi na to że nawet okienka gadu radia nie widzisz

mam okienko z Radia ale jest puste i kanału sie nieda wybrać
 
 
warsteiner
Gość
Wysłany: Pią 02 Mar, 2007   

aha co do obrazka to programem no censure ClogeRemower to usunę te przekreslenia
i tak widac co pisze :hyhy: :hyhy: :hyhy: :hyhy: :hyhy:

a co do problemu to sproboj pobrac jeszcze raz gg, usunąć to co zostało na dysku i wyczyścić rejestr
i zainstaluj od nowa pobrane gg
może jest błędny plik jakiś
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Support forum phpbb by phpBB Assistant
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 25