na rowerze czesto jezdze
czy extremalnie? hmm
ostatni ogladalem program o extremalnej jezdzie na rowerze
i
doszedlem do wniosku, ze nie jezdze extremalnie
spokojnie tez nie.. moze tak: lubie poszalec
_________________ aX
Rof [Usunięty]
Wysłany: Wto 17 Lip, 2007
thamian napisał/a:
To moze ja najpierw sie połame i pozniej zaczne jezdzic to bedzie ektremalnie
a jak ktos jezdzi na rowerze po sciezkach gdzie sa pagorki , wyskocznie itp to raczej to jest jazda ektremalna.
Jazda extremalna jest wtedy, gdy nie jeździsz tak jak wszyscy i jest nad Tobą niebezpieczeństwo kontuzji.
Wow fajny jesteś, jeździsz po pagórkach, po ścieżkach. Waw ale jesteś extrime dirty rider
To pojeździj sobie po lesie, nie po ściezkach. Wybierz stok i z niego zjedź, polegając na umiejętnościach i rowerze. To jest extrema. A po ściezkach rowerowych? Lamo
ja jednego razu na motocrossie (tzn trasie motokrosowej) sobie zjechalem na rowerku no i policzylem mrowki mialem pol geby zdarte nogi i jedna reke. po prosty wjechalem w rynne kolo skrecilo a ja "pojechalem" prosto twarza na pysk
w podstawowce i gimnazjum bylem chyba z 5 razy z rzedu laureatem konkursu rowerowgo, ale jak na ostatnim za pierwsze miejsce dostalem... koc, to olalem kolejny
no ludzie, koc... kpiny, nawet ceny nie odkleili (60 zł), to za durgie chlopaki dostali webkamerki i klawiry logitecha (tez kula w plot trafione nagrody, jesli mierzyc w tematyke, ale juz lepsze niz KOC).
Lol chyba wlasnie to napisalem . Gdybys nie zauwazał ze sa specjalne scieżki dla rowerów gdzie sa wyskocznie itp a nie dla freeride'u . tylko do jazdy ektremalnej. :p poczytaj pare razy a pozniej napisz odpowiedz
Rof [Usunięty]
Wysłany: Sob 21 Lip, 2007
To tak jak ze spływem kajakiem po uregulowanej rzece i po nie uregulowanej - po której to spływ extremalny, a po której nie, to chyba każdy wie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum