Download Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Album Chat
Strona główna Grupy Użytkownicy Twoje konto Statystyki Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
O/C CPU
Autor Wiadomość
Luigi 
VIP


Dołączył: 30 Sty 2006
Posty: 856
Wysłany: Czw 21 Lut, 2008   O/C CPU

Ile najwięcej wycisnęliście z waszych CPU?
Ja mojego Athlona 3200+ Orleans dokręciłem do 2750 Mhz. Niestety RAM nie dał rady więcej wytrzymać :/
Podawajcie wasze wyniki ;)
 
 
1marcinus1 
Newbie

Dołączył: 12 Mar 2006
Posty: 42
Skąd: jwr
Wysłany: Czw 21 Lut, 2008   

Mój AMD Athlon 64 3500+ @2520 i dalej nie chce iść... :/
_________________
AMD Athlon64 x2 4200+ @2717Mhz:: Gigabyte GA-M61P-S3 :: 2 x 512 DDR2 KingMax 533MHz :: Seagate Barracuda 160GB:: Palit GeFoce 8600 GT Sonic+ 256/128 (@660/2000) :: I-BOX 350W
 
 
 
Amadi
[Usunięty]

Wysłany: Pią 22 Lut, 2008   

Sempron 2500+ (1,4GHz) do ponad 1,8GHz. Ale krotko dzialal i od razu reset ustawien biosa zrobilem :P
No i po jakims czasie zasilacz wymiekl kompletnie ^^
 
 
loloplay
User


Dołączył: 11 Lis 2005
Posty: 163
Skąd: 3miasto
Wysłany: Sob 23 Lut, 2008   

ja swojego semprona 2300 podkrecilem do 2600 teraz ma 1,9 GHz i dziala idealnie.. dopiero jak podkrecam do 2,0 to sie resetuje
 
 
KKjarzyna 
Rekrut
...Szef szefów...



Wiek: 41
Dołączył: 30 Lis 2007
Posty: 480
Skąd: ...ze Szczecina :D
Wysłany: Sob 23 Lut, 2008   

Ja na kompie mam Athlona 2000+, i miałem standardowo 1100 MHz bodajże. Podkręciłem go do 1600MHz i jeszcze chodził bez resetów, ale juz kawałek wyżej to się resetował.

Myslę, że dołożenie systemu chłodzenia pomogło by jeszcze do 1800MHz. Dalej by już nie pociągnął.

;)
_________________
Tu był podpis, ale już go nie ma. :D
 
 
Atlas
Super-mod



Dołączył: 25 Lip 2006
Posty: 649
Skąd: Carska Rosja
Wysłany: Sob 23 Lut, 2008   

c2d 1,86GHz@2,44Ghz wiecej nie bylo potrzeby :)
_________________


 
 
 
matucha12
User

Dołączył: 24 Paź 2006
Posty: 160
Wysłany: Pią 29 Lut, 2008   

Kumpel na swoim kompie Athlonie Fx-57 standardowo jest 2,8GHz ( 2,00GHz ) podkręcił na 3,5GHz z rdzeniem 2,8Ghz ale na chłodzeniu wodnym ale zasilacz nie wyczymał i po jakiejś 15 min pracy pad kompletnie
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Support forum phpbb by phpBB Assistant
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 26