Download Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Album Chat
Strona główna Grupy Użytkownicy Twoje konto Statystyki Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Assassin's Creed - się wyłącza:[
Autor Wiadomość
Kerafaks
Newbie


Dołączył: 10 Sty 2007
Posty: 43
Wysłany: Pon 21 Kwi, 2008   Assassin's Creed - się wyłącza:[

Kupiłem sobie oryginał Assassin's Creed. Wymagania mojego sprzętu są równe z maksymalnymi wymaganiami gry
tz:PentiumD 2,66 1024 ram GeForce 7600 GS 256 MB
Co w dodatku zostało potwierdzone konfiguratorem systemowym
Gra po prostu się wyłącza co jest bardzo wk****ające bo zanim zacznie się trening gadają chyba z 10 min
Ustawiłem wszystkie detale i grafikę na minimum i efekt jest taki sam. Co mam zrobić bo 70 dych w błoto to wręcz tragedia :x
_________________
"Black is my hearth!
Black is my hearth!
Black is my hearth!
I'm NEMESIS!"
 
 
 
Sancho
VIP



Dołączył: 18 Mar 2006
Posty: 1016
Skąd: E:/Lineage 2/L2.exe
Wysłany: Pon 21 Kwi, 2008   

Chodź mam "kopie" :P mam ten sam błąd, gra po 20-30 min gry wywala do windowsa. Nie mogę wejść do Jerozolimy ale to już pikuś bo to błąd wczesnej wersji wydanej przed premierą. Może sprzęt na równy z wymaganiami jednak nie daje sobie rady i wywala grę. Nie ma co assasin creed to majstersztyk w dziedzinie grafy, nie dziwmy się że tylu ma z nią problem.
_________________
S@nChO



 
 
 
helmut 
Moderator



Dołączył: 08 Cze 2006
Posty: 1558
Wysłany: Pon 21 Kwi, 2008   

wygooglowalem, ze:
nowy graka sterownik zaladowac
podwoic wirtualna pamiec

niektorzy pisali tez cos o patchu, ktorego nie ma :D
ewentualnie wyjsc z internetu na czas grania

szukam dalej :)
_________________
++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++
 
 
elszczepanoo
Rekrut



Dołączył: 30 Sie 2006
Posty: 2258
Wysłany: Pon 21 Kwi, 2008   

Już wyszła wersja bez tego błędu wystarczy poszukać na torrentach, emulach, rapidah :)
_________________
Wiedza jest potęgą
 
 
Kerafaks
Newbie


Dołączył: 10 Sty 2007
Posty: 43
Wysłany: Wto 22 Kwi, 2008   

Zainstalowałem najnowsze sterowniki i chyba właśnie wtym tkwił problem bo grałem dosyć długo (jakieś 2 godziny) poczym się wyłączyło:p ale lepiej że po 2 godzinach niż po 5 minutach ;)
_________________
"Black is my hearth!
Black is my hearth!
Black is my hearth!
I'm NEMESIS!"
 
 
 
helmut 
Moderator



Dołączył: 08 Cze 2006
Posty: 1558
Wysłany: Wto 22 Kwi, 2008   

no i sie doszukalem czegos co Ciebie zainteresuje. Skasuj game.exe ze swojego firewalla. Jesli masz Router to tam tez musisz ten wpis skasowac jesli taki jest.
I teraz jesli wystartujesz ta gre i firewall zapyta sie Ciebie czy ma sie polaczyc z netem to nie wciskaj "tak", ani "nie". Gre normalnie startowac :)
_________________
++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Support forum phpbb by phpBB Assistant
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 25