Download Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Album Chat
Strona główna Grupy Użytkownicy Twoje konto Statystyki Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Battlefield 2 - Wolno działa
Autor Wiadomość
_RaVeN_
Newbie


Dołączył: 05 Maj 2007
Posty: 47
Wysłany: Sob 28 Cze, 2008   Battlefield 2 - Wolno działa

mam taki sprzecior :

3200+athlon procek

asus m2v mtv plyta.g

kingston 2048 ddr2 ramy

7300gt 256ddr2 k.grafiki

250gb dysk 16mb cashe dysk

350W Color zasilacz

no gra mi poprostu tnie jak skurczybyk na minimum nawet o.O wtf :) ?
 
 
 
marcin_rys 
Newbie

Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3
Wysłany: Sob 28 Cze, 2008   

Może to wina sterowników.. Ściągnij najnowsze. ja bym na Twoim miejscu pogrzebał w ustawieniach grafiki, zmniejszył rozdzielczość, ewentualnie zmniejszył liczbę detali etc..

// EDIT
DirextX najnowszy masz zainstalowany? Może patch pomoże. Wiem, że jest wydany.
Patch v1.41 <-- KLIKNIJ ABY POBRAĆ
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Support forum phpbb by phpBB Assistant
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 25