Download Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Album Chat
Strona główna Grupy Użytkownicy Twoje konto Statystyki Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Router
Autor Wiadomość
simonX
User


Dołączył: 25 Cze 2006
Posty: 101
Wysłany: Sro 08 Paź, 2008   Router

Chce zrobic cos takiego tylko nie wiem czy będzie prądziło.Mam stałe łącze internetowe i chce dokupic router jakiś zwykły do którego podpialbym złacze RJ45 i od niego wychodzilyby dwa takie złacze jeden do peceta a na drugim chcialem umieścic jakis router Wi-Fi do lapka(np ten Router Wi-Fi)co o tym myślicie?
_________________
 
 
Mikers 
User


Dołączył: 25 Kwi 2006
Posty: 103
Skąd: Kraków - Lama ISP
Wysłany: Sro 08 Paź, 2008   

2 routery? Kabel od stałego łącza podpinasz do routera, a od niego prowadzisz 2 kable, jeden do jednego kompa, drugi do drugiego... możesz kupić router Wi-Fi albo zwykły i własnie kable przeprowadzic...
_________________
Bla, Bla, Bla
 
 
VaireGrim
Newbie

Dołączył: 30 Kwi 2008
Posty: 1
Wysłany: Pon 25 Maj, 2009   

Poszukaj sprzętu Netgear. Jest AP, Switch, router w jednym z kompletem zabezpieczeń i naprawdę prosta obsługa. W cenie lekko ponad 100 zł. Router Netgear WPN
do 108 Mbps szybkości
Standardy 802.11g
- Firewall : SPI (Stateful Packet Inspection), logs
reporting, ochrona DoS (Denial
of Service)
- Funkcje VPN : NAT, VPN pass through
do IPSec, PPTP i L2TP
Ja używam i mojej opinii sprzęt nie ma sobie rownych.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Support forum phpbb by phpBB Assistant
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 25