Reebok npc rad double scratch.
Chciałbym to co domistm, tylko że czarne, albo jakieś fajne kicksy. Chociaż i tak pewnie kupie superstary.
thamian [Usunięty]
Wysłany: Wto 04 Mar, 2008
elo , takie pytanie jest ktoś z krakowa , a jak jest to niech mi powie czy w galerii kazimierz w krakowie w cropp townie są buty letnie czy tylko zimowe? bo sie tam wybieram , bo na stronie są tylko zimowe..>?
Wiek: 107 Dołączył: 17 Maj 2007 Posty: 1480 Skąd: Brassilian
Wysłany: Wto 04 Mar, 2008
thamian napisał/a:
elo , takie pytanie jest ktoś z krakowa , a jak jest to niech mi powie czy w galerii kazimierz w krakowie w cropp townie są buty letnie czy tylko zimowe? bo sie tam wybieram , bo na stronie są tylko zimowe..>?
a ja mam buciki z firmy Canespa z ochroną ESD które powodują że się nie elektryzuje...a co za tym idzie mogę grzebać w elektronice bez obawy ,że wyładowanie elektrowstatyczne (electrostatic shock discharge...czy jakoś tak) uszkodzi układy scalone i inne półprzewodniki
_________________ Niech wołają - PcMichu nie jesteśmy godni
ostatnio zakupiłem Adio Jeremy Wray v4 w Top trendy . Buty fajnie się trzymają nogi , mocne . buty na sznurówki+ jedna rzepa u samej góry bardzo mi to odpowiada bo nie musze je za kazdym razem wiązać .:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum