Download Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Album Chat
Strona główna Grupy Użytkownicy Twoje konto Statystyki Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak właczyc kompa za pomoaca klawiatury?
Autor Wiadomość
domin.
Veteran


Dołączył: 04 Maj 2006
Posty: 923
Skąd: Sztum
Wysłany: Sro 01 Lis, 2006   Jak właczyc kompa za pomoaca klawiatury?

Witam! slyszalem ze przytrzymujac dluzej kombinacje jakis klawiszy wlacza sie komputer. I nie chodzi tu chyba o hibernajce. Czy moglby mi ktos wyjasnic jak to zrobic?
_________________
 
 
PcMichu
VIP



Dołączył: 30 Sty 2006
Posty: 551
Skąd: Pila
Wysłany: Czw 02 Lis, 2006   

Ja mam tak kompa ustawionego,że jak wcisnę obojętne jaki klawisz to mi się włącza.
A zrobiłem to za pomocą BIOS'u
jest tam taka opcja.
 
 
 
odpady
Newbie

Dołączył: 02 Cze 2006
Posty: 14
Wysłany: Czw 02 Lis, 2006   

Dokładnie to zakładka POWER w biosie, przy którejś z opcji będzie pisało BUTTON ONLY, zmień na interesującą cię kombinację klawiszy, opcja keyboard 98 powinna umożliwić wlaczenie kompa za pomocą przycisku power na klawiaturze (niektóre klawiatury tai mają)
 
 
domin.
Veteran


Dołączył: 04 Maj 2006
Posty: 923
Skąd: Sztum
Wysłany: Czw 02 Lis, 2006   

Chyba zbyt pochopnie dalem plusa. Moglby ktos powiedziec jaka to pocja? Nie moge znalezc. (Mam szescioletniego kompa.)
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Support forum phpbb by phpBB Assistant
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 25