Download Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Album Chat
Strona główna Grupy Użytkownicy Twoje konto Statystyki Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
CHMOD
Autor Wiadomość
Capone
User


Dołączył: 20 Lip 2006
Posty: 334
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon 20 Lis, 2006   CHMOD

Jak nadać plikowi folderowi CHMOD np na 777?
 
 
 
Jarek
Rekrut


Dołączył: 11 Paź 2005
Posty: 0
Wysłany: Pon 20 Lis, 2006   

poszukaj w panelu cos takiego jak menadzer ftp o.O
 
 
Capone
User


Dołączył: 20 Lip 2006
Posty: 334
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon 20 Lis, 2006   

Za pomocą commandera nie da się?
 
 
 
Jarek
Rekrut


Dołączył: 11 Paź 2005
Posty: 0
Wysłany: Pon 20 Lis, 2006   

da sie , wybierasz folder w ktorym ma byc zmieniony chmod i u gory szukasz w zakładce plik >> zmien atrybuty
 
 
Capone
User


Dołączył: 20 Lip 2006
Posty: 334
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon 20 Lis, 2006   

Tak ale potem ma coś o dacie itp a o Chmodzie nic nie mam chyba że to się robi dopiero gdy wgram te pliki na serwer wtedy musze poczekać moj awresja commandera to 6.03a
 
 
 
Jarek
Rekrut


Dołączył: 11 Paź 2005
Posty: 0
Wysłany: Pon 20 Lis, 2006   

to sciagnij sobie nowsza z forum o.o
 
 
Capone
User


Dołączył: 20 Lip 2006
Posty: 334
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon 20 Lis, 2006   

Dobra zrobiłem ale nie moge teraz zainstalować tego

pisze żebym wpisał http://www.twojastrona.pl/setup.php
więc pisze http://www.cośtutaj.yoyo.pl/setup.php i wyskakuje że podany adres nie istnieje a powinno okienko instalacyjne wyskoczyć.
 
 
 
Jarek
Rekrut


Dołączył: 11 Paź 2005
Posty: 0
Wysłany: Pon 20 Lis, 2006   

ale co ty instalujesz :?
 
 
Butch 
User


Dołączył: 08 Maj 2006
Posty: 421
Skąd: localhost
Wysłany: Wto 21 Lis, 2006   

prawdopodobnie moda, więc tak:

1. chmoda to tak jak już wyzej jest opisane tylko plik musi być na serwie i po lewej na dole tego okienka atrybutów masz takie okienko, dla folderów chmody są 777 a dla plików 666 na nieograniczony dostęp chyba

2. sparawdź czy twoje forum nie ma postaci www.coś.yoyo.pl/forum lub coś podobnego

3. jak masz plik setup.php to zobacz czy w instrukcji hacku któy instalujesz nie ma zapytań sql do dodania ręcznie, jeśli są to możesz je dodać ręcznie bez pliku, jeśli ich nie ma to najpierw zaloguj sie jako główny admin i dopiero wejdź do setup.php

Mam nadzieję że pomogłem
 
 
Capone
User


Dołączył: 20 Lip 2006
Posty: 334
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sro 22 Lis, 2006   

Już sobie poradziłem
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Support forum phpbb by phpBB Assistant
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 26