Elegancko, zamówiłem Ubuntu 30 Maja i dokładnie wczoraj wieczorkiem tj. 30 czerwca dostałem 5 płytek CD. Niestety brak mi miejsca na dysku żebym mógł zainstalować i sprawdzić.
Wysłany: Pią 18 Sie, 2006
Sancho napisał/a:
No zamówiłem te najobszerniejszą oferte . Nadmiaru płyt nigdy za wiele, najwyrzej będe ściany nimi wykładał
No nareszcie przyszedł naobszerniejszy pakiet . A w nim 3 CD na Mac , 3 CD na systemy 64 , 4 CD na Zwykłego PieCa Heh razem mam ich już 12. I po co mi to
Wysłany: Sro 23 Sie, 2006
10 Ubuntu CDs (5 PC Edition, 3 64-bit PC Edition, 2 Mac Edition) pakiecik zamowiony
heheh wreszcie bede mogl sie przerzucic z syfa na Linuxa
BTK Gość
Wysłany: Pią 15 Wrz, 2006
a czy ktos wie co oni potem robia z tymi danymi personalnymi?
zeby mi potem ni przysylali jakis paczek z firm nie wiadomego pochodzenia. bo dostali moje dane.
jak dla mnie to patologia. a pozniej sie dziwia ze taka opinia po zachodzie krazy o Polakach. niewazne ze nie potrzebne ale skoro daja za darmo to biore ile wlezie najwyzej wyrzuce. ehh. nadal jestesmy 100 lat za murzynami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum