Download Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Album Chat
Strona główna Grupy Użytkownicy Twoje konto Statystyki Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z GT4 i GTA LCS
Autor Wiadomość
Luigi 
VIP


Dołączył: 30 Sty 2006
Posty: 856
Wysłany: Sro 24 Sty, 2007   Problem z GT4 i GTA LCS

Mam problem z grami wymienionymi w tytule tematu - ściągłem z internetu te gry, wypaliłem (oczywiście verbatim i 4x predkość) i zaczynam bootować grę i tu jest problem bo w Gran Turismo 4 wyskakują napisy (małe info) i się zatrzymuje a w gta lcs zaczyna bootować pojawia się czarny ekran i nic :-x
A jak daje na swap magic bootowanie poprzez Normal to przy daniu na default powraca mnie do browerera i po chwili wysyakuje że nie jest to dysk PS2 itd.
Kiedy daje na Special to się bootuje ale tak jak mówiłem zacina się odrazu.

Co mam zrobić - czy mam patchowac jakoś te gry czy coś innego?
 
 
Mafioso9
User


Dołączył: 20 Paź 2005
Posty: 230
Wysłany: Sro 24 Sty, 2007   

może nie posiadam SM 3.8 ale mam 3.6 i wyżej wymienione gry działają

prawdopodobnie ze po prostu albo kiepski laser (uzywana?) albo nie masz blokad
_________________
Wykonam takiego avatara jak ja mam pisać w na PW
 
 
 
Luigi 
VIP


Dołączył: 30 Sty 2006
Posty: 856
Wysłany: Sob 27 Sty, 2007   

Mam blokady a czarnulka była kupowana tydzień przed świętami, i dopiero w 1. dzień świąt ją odpaliłem.
A jak to jest z podmianą płytki o większym TOC co SM3.8 ? Pomoże to?
 
 
pawe94
Newbie

Dołączył: 26 Lip 2006
Posty: 15
Wysłany: Sob 27 Sty, 2007   

Ja mam evolution GT i jak właczam swapa 3.6 to mi pisze że płyty nie ma. Płyta nagrywana z Nero 7.
 
 
 
Ginger
_


Dołączył: 23 Gru 2005
Posty: 610
Skąd: Gniezno
Wysłany: Sob 27 Sty, 2007   

Cytat:
czarnulka była kupowana tydzień przed świętami


nowa?

bo jak uzywana to znasz juz odpowiedz. . .
_________________
 
 
Luigi 
VIP


Dołączył: 30 Sty 2006
Posty: 856
Wysłany: Nie 28 Sty, 2007   

nowa

@edit
GTA LCS Działa! Po prostu nagrałem na ppłytki za 90 groszy i poszło :o . Gry nie chodzą na płytkach Verbatim a na zwykłych jakiś tam chodzą! Zobacze co z tym GT4
Ostatnio zmieniony przez Luigi Nie 28 Sty, 2007, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Ginger
_


Dołączył: 23 Gru 2005
Posty: 610
Skąd: Gniezno
Wysłany: Nie 28 Sty, 2007   

w takim razie spróbuj skontaktowac sie z serwisem/czlowiekiem u ktorego kupowales.
_________________
 
 
Luigi 
VIP


Dołączył: 30 Sty 2006
Posty: 856
Wysłany: Nie 28 Sty, 2007   

OK już działają obie gry - nagrałem na inne płytki(tańsze = gorsze).
 
 
Mafioso9
User


Dołączył: 20 Paź 2005
Posty: 230
Wysłany: Nie 28 Sty, 2007   

Polecam ale to bardzo polecam Płyty TDK takie niebieskie x16 wszystkie prawie gry mam na tym i wszystkie działają
_________________
Wykonam takiego avatara jak ja mam pisać w na PW
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Support forum phpbb by phpBB Assistant
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 26