Download Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Album Chat
Strona główna Grupy Użytkownicy Twoje konto Statystyki Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
NIE OTWIERA PENDRIVE'a
Autor Wiadomość
tomexx
Gość
Wysłany: Sro 24 Sty, 2007   NIE OTWIERA PENDRIVE'a

Mam problem. Po Podlaczeniu pendrivea do USB (jak i aparatu cyf. zreszta tez) komputer nie podejmuje zadnej akcji. wywala mi kreator urzadzen ale nie pokazuje okienka wyboru akcji itp. Co mam zrobic zeby bylo dobrze? :shy: :P :P
 
 
Emus
Newbie


Dołączył: 23 Lis 2006
Posty: 49
Skąd: Lublin
Wysłany: Sro 24 Sty, 2007   

service pack 2
_________________
Dodawanie pochwał nie boli . ;P
 
 
Romi00
Gość
Wysłany: Sro 24 Sty, 2007   

urzyj kreatora! w pierwszym oknie jak bedzie pisało czy połączyć z witryną microsoftu zaznacz opcje "nie tym razem" nastepnie wybierz dalej i w nastepnym oknie też dalej i powinno ci zainstalowac urządzenia! Mi tak działa jak po formacie dodaje mp3 albo pendriva!
 
 
tomexx
Gość
Wysłany: Czw 25 Sty, 2007   

pisze ze zainstalowalo i dziala poprawnie, wykrywa urzadzenie ale go nie otwiera i w zaden sposob nie moge go otworzyc i przejrzec zawartosci jak typowy dysk przenosny :x :x pomozcie.
 
 
Romi00
Gość
Wysłany: Czw 25 Sty, 2007   

To juz widze ze wykracza po za moja wiedze! a nie miałes moze z pendrivem plyty ze sterownikami?
 
 
Stesz
User


Dołączył: 28 Paź 2005
Posty: 355
Skąd: ja się tu wziąłem?
Wysłany: Czw 25 Sty, 2007   

To jest nowy pendrive? Jeśli tak, to może nie jest sformatowany?
_________________
Nie wiem... nie znam się... nie orientuję się... zarobiony jestem.
 
 
Emus
Newbie


Dołączył: 23 Lis 2006
Posty: 49
Skąd: Lublin
Wysłany: Czw 25 Sty, 2007   

service pack 2. lub sterownik do tego modelu pendriv'a
_________________
Dodawanie pochwał nie boli . ;P
 
 
tomexx
Gość
Wysłany: Czw 25 Sty, 2007   

mam SP2 i po formacie mi sie tak zrobilo. Pendrive jest normalny :evil: heh. tak samo dzieje sie z aparatem cyfrowym a przed formatem (byl ten sam system, z tej samej plyty) dzialalo wszystko ok. Moze to wina jakis ustawien albo nie wiem. :? pomocy. wczesniej wszystko normalnie smigalo i pokazywalo okienko wyboru akcji itp. wogole nie pokazuje go w "moj komputer" jako dysk.
 
 
Marys
Newbie


Dołączył: 01 Wrz 2006
Posty: 27
Wysłany: Pią 26 Sty, 2007   

maz komputer w sieci? Wejdż w opcje zarządzaj - prawy klik na Mój komputer porem zarządzanie dyskami i zobacz, czy twój pen jest widoczny. Jeżeli jest zmień mu literę dysku i zrestartuj kompa.

Jeszcze jedno jaką masz płytę główną - producent chipset?
 
 
tomexx
Gość
Wysłany: Pią 26 Sty, 2007   

heh. jak wlacze to co mowisz bez pena to jest oka ale jak jjuz go podlacze i wlaczam zarzadzanie dyskami to wywala komunikat: "Konsola zarzadzanie dyskami nie moze polaczyc sie z komputerem zdalnym, poniewaz usluga zdalnego zarzadzania dyskami nie znajduje sie na liscie wyjatkow zapory systemu windows. Dodaj usluge zdalnego zarzadzania dyskami (dmremonte.exe) do listy wyjatkow Zapory systemu windows i spróbuj ponownie." :x :x :x Plyta to Asus P5P800.
 
 
Marys
Newbie


Dołączył: 01 Wrz 2006
Posty: 27
Wysłany: Czw 08 Lut, 2007   

To oznacza, że ci usługi w windzie lecą :(
A jak wyłączysz zaporę windows to też kicha?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Support forum phpbb by phpBB Assistant
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 24