Download Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Album Chat
Strona główna Grupy Użytkownicy Twoje konto Statystyki Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
GG
Autor Wiadomość
[];'\,./
User

Dołączył: 05 Lut 2007
Posty: 108
Skąd: Powiedzieć???? Powiem... szkoda gadać!!!
Wysłany: Czw 15 Lut, 2007   GG

mam gg 7.6 i czy nie istnieje taka możliwość aby komunikator innej osoby pokazywał że jestem dostępny a ja w rzeczywistości będę nie dostępny!

Czeka oczywiście BIG PLUS
_________________
Koala to Cipa
Ostatnio zmieniony przez [];'\,./ Sob 17 Lut, 2007, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Worek_Cn
Newbie


Dołączył: 09 Lut 2007
Posty: 3
Wysłany: Czw 15 Lut, 2007   Re: Pytanko

[];'\,./ napisał/a:
mam gg 7.6 i czy nie istnieje taka możliwość aby komunikator innej osoby pokazywał że jestem dostępny a ja w rzeczywistości będę nie dostępny!


Jedyne wytłumaczenie to ktosc ci sie wlamal na konto. Jak dajesz np. dostepny a po chwili cie wybije do niedostepnego to znaczy ze akurat złodziej siedzi na twojim gg :ok:
 
 
 
[];'\,./
User

Dołączył: 05 Lut 2007
Posty: 108
Skąd: Powiedzieć???? Powiem... szkoda gadać!!!
Wysłany: Pią 16 Lut, 2007   

Nie wcale się tak nie dzieje ja chce to dla szpanu że niby siedzę 24 godziny na dobę. Wiesz chyba już teraz o co biega!
_________________
Koala to Cipa
 
 
 
Rayle
Gość
Wysłany: Pią 16 Lut, 2007   

musialbys postawic bota na jakims serwerze inaczej odpada :) tylko wtedy by Ci rozlaczalo co jakis czas gg innego sposobu nie ma ;)
 
 
[];'\,./
User

Dołączył: 05 Lut 2007
Posty: 108
Skąd: Powiedzieć???? Powiem... szkoda gadać!!!
Wysłany: Sob 17 Lut, 2007   

Rayle napisał/a:
musialbys postawic bota na jakims serwerze inaczej odpada :) tylko wtedy by Ci rozlaczalo co jakis czas gg innego sposobu nie ma ;)


no dobra a nie mógłbyś mi podać pare szczegółów?
_________________
Koala to Cipa
 
 
 
thamian
[Usunięty]

Wysłany: Sob 17 Lut, 2007   

Bot bedzie tylko jego zastepywal kompa i tak bedziesz mial wlaczonego tak i tak

Jak ktos do ciebie napisze to on bedzie za ciebie odpisywal albo po prostu nic nie robil
ale i tak na GG bedziesz dostepny i bot bedzie.

Niema innej mozliwosc.
 
 
[];'\,./
User

Dołączył: 05 Lut 2007
Posty: 108
Skąd: Powiedzieć???? Powiem... szkoda gadać!!!
Wysłany: Sob 17 Lut, 2007   

no to git ale jak takiego bota stworzyć bo pierwszy raz się z takim twierdzeniem spotykam
_________________
Koala to Cipa
 
 
 
thamian
[Usunięty]

Wysłany: Sob 17 Lut, 2007   

Snikers , Poszukaj na forum , google.pl

Najlepszy Bot
 
 
[];'\,./
User

Dołączył: 05 Lut 2007
Posty: 108
Skąd: Powiedzieć???? Powiem... szkoda gadać!!!
Wysłany: Nie 18 Lut, 2007   

ok czy mógłbyś mi wysłać screena ja ustawić ustawienia bo wszystko gra a jak dzownie do kolegi czy jestem dostępny to on mi mówi że nie
_________________
Koala to Cipa
 
 
 
elszczepanoo
Rekrut



Dołączył: 30 Sie 2006
Posty: 2258
Wysłany: Nie 18 Lut, 2007   

Dobrzy wy zawodnicy jesteście ? Przecież żeby snikers działał, musi mieć cały czas włączonego kompa! To już wygodniej by było zostawić się dostępnym na całą noc :lol:
_________________
Wiedza jest potęgą
 
 
thamian
[Usunięty]

Wysłany: Nie 18 Lut, 2007   

elszczepanoo napisał/a:
Dobrzy wy zawodnicy jesteście ? Przecież żeby snikers działał, musi mieć cały czas włączonego kompa! To już wygodniej by było zostawić się dostępnym na całą noc :lol:



Czy ktos tutaj mowil ze snikers bedzie dzialal pod wylaczonym kompie.
Chyba nikt :D
 
 
[];'\,./
User

Dołączył: 05 Lut 2007
Posty: 108
Skąd: Powiedzieć???? Powiem... szkoda gadać!!!
Wysłany: Nie 18 Lut, 2007   

no to pisze chce aby snikers działał kiedy mój komp będzie wyłączony
_________________
Koala to Cipa
 
 
 
thamian
[Usunięty]

Wysłany: Nie 18 Lut, 2007   

:o TO niemozliwe.

TO tak jakbys chcial grac w gry na wylaczonym komputerze

:o :o
 
 
[];'\,./
User

Dołączył: 05 Lut 2007
Posty: 108
Skąd: Powiedzieć???? Powiem... szkoda gadać!!!
Wysłany: Nie 18 Lut, 2007   

a ja jestem tego zdania że nie ma rzeczy niemożliwych musi być jakiś sposób
_________________
Koala to Cipa
 
 
 
thamian
[Usunięty]

Wysłany: Nie 18 Lut, 2007   

Wylacz Monitor :D
Prawie jak wylaczony komputer :D
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Support forum phpbb by phpBB Assistant
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 25