Download Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Album Chat
Strona główna Grupy Użytkownicy Twoje konto Statystyki Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Kaspersky AV
Autor Wiadomość
juve87
Newbie


Dołączył: 10 Gru 2006
Posty: 47
Wysłany: Nie 04 Mar, 2007   Kaspersky AV

Ten temat jest skierowany do użytkowników byłych albo teraż. KASPERSKYEGO AV :P
Jak myślicie bo ,,Zalecany poziom bezpieczeństwa" trochę muli kompa :/ i czy będzie różnica jak dam tam ,,Niski poziom bezpieczeństwa" [bśdzie to duża różnica?]
A w ogóle czy KASPERSKY w Menedrzeże zadań jest określony nazwą ,,AVP" ? :?
Moża nacie jakieś fajne niestandardowe opcje na tego AV któr mógłbym zastosować :/ bo zaczynam dopiero z tym AV :P
_________________
CO ZŁEGO TO NIE JA ! :D :nc: :lol2:
 
 
 
Romi00
Gość
Wysłany: Nie 04 Mar, 2007   

pisząc AV masz na myśli pewnie anty-virus, więc powiem że kaspersky jest bardzo dobry! jeżeli masz ineternet to polecam kaspersky internet security -ma wbudowanego firewalla, anti-spama, anti-spyware i wiele innych bajerów! i wcale nie zamula kompa (chyba nie miales zainstalowanego nortona :? :? :? ) ja mam zawsze ustawienia standardowe i zalecany poziom jest OK! Nie zamula i wogule!

Kod:
 A w ogóle czy KASPERSKY w Menedrzeże zadań jest określony nazwą ,,AVP" ?


Tak w menadżerze zadań posiada skrót AVP!
 
 
juve87
Newbie


Dołączył: 10 Gru 2006
Posty: 47
Wysłany: Nie 04 Mar, 2007   

tak mówię o anty wirusie :P mam wersję Kaspersky Internet Security 6.0
_________________
CO ZŁEGO TO NIE JA ! :D :nc: :lol2:
 
 
 
franusss
User

Dołączył: 25 Cze 2006
Posty: 216
Skąd: P(r)OLAND
Wysłany: Sro 18 Kwi, 2007   

Romi00 napisał/a:
pisząc AV masz na myśli pewnie anty-virus, więc powiem że kaspersky jest bardzo dobry! jeżeli masz ineternet to polecam kaspersky internet security -ma wbudowanego firewalla, anti-spama, anti-spyware i wiele innych bajerów! i wcale nie zamula kompa (chyba nie miales zainstalowanego nortona :? :? :? ) ja mam zawsze ustawienia standardowe i zalecany poziom jest OK! Nie zamula i wogule!

Kod:
 A w ogóle czy KASPERSKY w Menedrzeże zadań jest określony nazwą ,,AVP" ?


Tak w menadżerze zadań posiada skrót AVP!


Nie miał Nortona ?:d chyba nie miałes Nigdy MKS_vir-a ;d to dopiero muli PC ^^
a jak zrobisz poziom Niski to spodziewaj sie czasem nie ciekawych niespodzianek :] lepiej niech poziom będzie pośrodku ~~ teraz przez neta mozna złapac wszystko wiec lepiej nie kombinuj :p
_________________
NaRa NaRa jeStEś łEb WypEr**laJ ~~
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Support forum phpbb by phpBB Assistant
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 25