Download Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Album Chat
Strona główna Grupy Użytkownicy Twoje konto Statystyki Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Wyskakujący komunikat...
Autor Wiadomość
mateo1991 
User

Wiek: 28
Dołączył: 28 Cze 2006
Posty: 154
Wysłany: Sro 02 Sty, 2008   Wyskakujący komunikat...

Nie wiem czy dobrze piszę, ale wydaje mi się że jest to problem związany z oprogramowaniem.
Siedząc na komputerze i wykonując normalne czynności typu gadanie na gg, przeglądanie stron wyskakuje mi na dole po prawej stronie chmurka z komunikatem:
Odłączono kabel sieciowy i po sekundzie że podłaczono go.
Wirusów nie mam bo przeskanowałem przed chwilą wszystkie dyski i wykryte skasowałem.
A komunikat nadal wyskakuje
Wie ktoś może co z tym zrobić ?
 
 
elszczepanoo
Rekrut



Dołączył: 30 Sie 2006
Posty: 2258
Wysłany: Sro 02 Sty, 2008   

Nie korzystasz z hamachi ?
_________________
Wiedza jest potęgą
 
 
Amadi
[Usunięty]

Wysłany: Sro 02 Sty, 2008   

Jezeli masz radiowke to mozliwe, ze co jakis czas masz restart polaczenia. spróbuj sciagac jakis wiekszy plik i sprawdz, czy Ci zerwie sciaganie w czasie wyswietlenia tego komunikatu. Jak tak skontaktuj sie z dostawca internetu
 
 
mateo1991 
User

Wiek: 28
Dołączył: 28 Cze 2006
Posty: 154
Wysłany: Czw 03 Sty, 2008   

nie używam hamachi ani nie mam radiówki. Jestem okablowany siecią osiedlową.
I zapomniałem dodać że ta chmurka wyskakuje niekiedy kilka razy na minutę, a niekiedy przez kilka godzin nie wyskoczy ani razu
 
 
Fu Lou
VIP



Dołączył: 19 Paź 2005
Posty: 861
Skąd: tam gdzie odchodzą pieski...
Wysłany: Czw 03 Sty, 2008   

jak masz modem dociśnij kabel bo to g*wno luzuje się, jeśli to nie to może coś Ci kompa gryzie
_________________
Możesz mi zaufać, pracuję w ochronie... jestem handlowcem :evil:
 
 
mateo1991 
User

Wiek: 28
Dołączył: 28 Cze 2006
Posty: 154
Wysłany: Czw 03 Sty, 2008   

modemu nie mam, dociśnięte wszystko mam, nie wiem właśnie o co w tym może chodzić ;]
 
 
syksyk 
_


Dołączył: 22 Paź 2005
Posty: 668
Wysłany: Czw 03 Sty, 2008   

pochwal sie adminowi i powiedz ze ma naprawic. skoro z Twojej strony jest ok to bedzie ze strony routera/switcha/huba czy czego tam jeszcze
_________________
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Support forum phpbb by phpBB Assistant
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 24