Download Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Album Chat
Strona główna Grupy Użytkownicy Twoje konto Statystyki Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
SP3
Autor Wiadomość
simonX
User


Dołączył: 25 Cze 2006
Posty: 101
Wysłany: Pon 07 Sty, 2008   SP3

Hey, moze to jest troche banalne pytanie ale czy, aby zainstalowac SP3 trzeba zainstalowac najpierw SP2:?
_________________
 
 
syksyk 
_


Dołączył: 22 Paź 2005
Posty: 668
Wysłany: Wto 08 Sty, 2008   

spróbuj :>
_________________
 
 
 
elszczepanoo
Rekrut



Dołączył: 30 Sie 2006
Posty: 2258
Wysłany: Wto 08 Sty, 2008   

Tak.
Ale ja akurat instalowałem sp2, które nie wymagało sp1, poszperaj na necie w opisach. To nie problem.
_________________
Wiedza jest potęgą
 
 
Dread Rock 
Moderator



Dołączył: 31 Paź 2005
Posty: 401
Skąd: kuńcawioski
Wysłany: Wto 08 Sty, 2008   

Z tego co czytałem to SP3 nie wymaga żadnych dodatków(są w nim zintegrowane sp1 i sp2).
Zresztą aby instalnąć SP2 nie trzeba mieć SP1.
_________________
I am Rock, Dread Rock

Get Ready To Rock
 
 
KKjarzyna 
Rekrut
...Szef szefów...



Wiek: 43
Dołączył: 30 Lis 2007
Posty: 480
Skąd: ...ze Szczecina :D
Wysłany: Wto 08 Sty, 2008   

Ja to już kupiłem windowsa z SP2, a SP1 ma wbudowane... więc zainstalujesz tylko SP3 i SP2 i 1 bedziesz miał juz w nim.... :P :P
_________________
Tu był podpis, ale już go nie ma. :D
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Support forum phpbb by phpBB Assistant
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 24