Download Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Album Chat
Strona główna Grupy Użytkownicy Twoje konto Statystyki Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Gra
Autor Wiadomość
yesterday
Rekrut


Dołączył: 09 Lis 2005
Posty: 732
Skąd: NT City
Wysłany: Wto 12 Sie, 2008   Gra

Czy jeśli przeniose pliki gry(dom. Activision z C na D) i przeinstaluje windowsa i z powrotem przeniose pliki na C to będzie mi działać gra?
_________________
 
 
 
barnej7
User


Dołączył: 13 Sie 2006
Posty: 230
Wysłany: Pią 15 Sie, 2008   

tutaj chodzi o wpisy w rejestrze. nie zawsze bedzie chodzic.
 
 
 
John
Rekrut



Dołączył: 04 Lut 2006
Posty: 582
Wysłany: Sob 16 Sie, 2008   

Starsze gierki Ci pójdą, ale w nowszych (bynajmniej w większości), taj jak mówi barnej wymagane są wpisy w rejestr, więc NIE
_________________
WWW.GOOGLE.PL - Szukajcie, a znajdziecie.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Support forum phpbb by phpBB Assistant
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 26